Belgisch, clean, koraalvriendelijk en fun; de zonbeschermingsfactoren van Skin by Dings.
Sun is fun, haar schadelijke stralen zijn dat niet. Je huid beschermen (doorsnee) ook niet, maar dat wil zonbeschermingsmerk SKIN BY Dings veranderen. Met producten die je met plezier smeert/sprayt en die bovendien clean, cruelty free, vegan, reef safe en nog eens Belgisch zijn ook. Dat maakt winkelhieren weer wat makkelijker.
SKIN by Dings wil mensen aan het beschermen krijgen, iedere dag en elk seizoen met deze ‘suncare’. En zich zo (on)bewust beschermen tegen huidkanker, maar ook huidveroudering. De filosofie dagelijkse bescherming is de basis van elke beautyroutine, anti-agingproducten smeren heeft geen enkele zin als je je niet beschermt tegen de zon.

Skin by Dings heeft 4 hoogkwalitatieve producten die je graag gebruikt, zowel dagelijks als op het strand. Dus geen witte waas, plakkerig gevoel of moeilijk smeerbare lijmtextuur. Wel anti-agingbestanddelen (lycopeen, biopeptiden), hydraterende ingrediënten (hyaluronzuur, squalaan, jojobazaadolie, arginine) en veilige zonneboilers die goed door de huid verdragen worden. De formules bestaan voor 80% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, smeren makkelijk uit, dringen snel in en plakken niet.

Skin by Dings is geschikt voor iedereen vanaf 3jaar, de lotion is ook geschikt voor baby’s. Mannen houden van de frisse unisex(y) geur en de texturen die snel indringen en niet plakken. Tieners ook by the way! Kinderen maken van ingesmeerd worden niet langer een drama, want elkaar inspraken met een spray die ook ondersteboven werkt is leuk.
Skincare fanaten zijn blij dat de producten niet alleen beschermen, maar ook hydrateren en inspelen op huidveroudering.

Terug naar overzicht

likami-logo-kleintj
skin-logo-wit-klein
rainpharma-logo