Likami is een Belgisch, biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk.

Likami betekent ‘lichaam’ in het Ijslands en verwijst ook meteen naar de zuiverheid.
Superfood voor je huid is hun slogan en het zijn zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische ingrediënten die je alles geven wat je nodig hebt voor een dagelijkse, duurzame huidverzorging.

Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten, ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid. Het maakt van Likami de ultieme ‘companion de route’ bij het dagdagelijkse verzorgingsritueel van zowel vrouwen als mannen.

De unieke formules harmoniseren, revitaliseren en voeden alle huidtypes en zijn uitermate geschikt voor gevoelige huid. Er wordt gekozen voor een pure samenstelling, maar ook heel bewust voor duidelijke etiketten en eerlijke recepten die gemaakt worden met veel deskundigheid, zorg en liefde zodat elk lid van het gezin kan genieten van de voordelen van de Likami producten!

Likami producten worden met respect verpakt in 100% recycleerbare violetglazen flessen en potten, niet alleen goed voor het milieu , het behoudt ook de energie en het leven van de geconcentreerde botanische formuleringen.

Likami producten zijn niet getest op dieren. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma’s, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA.

Terug naar overzicht

likami-logo-kleintj
skin-logo-wit-klein
rainpharma-logo