Even weg van alles, je hoofd leegmaken, in een andere omgeving zijn, je zorgen achter laten, je vrij voelen, ontdekken, proeven, op avontuur… op vakantie gaan. Wie had kunnen denken met de start van het nieuwe jaar dat 2020 zo anders en zo bijzonder zou worden. Niemand.

Alles is anders

Maar het is momenteel anders, alles is anders en we passen ons aan, zijn flexibel en creatief en maken er het beste van. Ik ben een heel positief ingesteld mens en ik probeer altijd in elke situatie er iets leuks van te maken. En op vakantie gaan, een nieuwe cultuur opsnuiven, je onderdompelen in nieuwe dingen staat ook bovenaan mijn lijstje. Maar deze zomer is anders en gaan we onze vakantie vieren in eigen land om verschillende redenen. Ook omdat ik onze lokale handelaars wil steunen. Nieuwe plekjes ontdekken, leuke steden waar we veel te weinig komen, aparte restaurantjes, ritjes bij manlief achterop de motor of musea ontdekken met de kids… we vermaken ons wel!

 

Wanneer werken ook wat als vakantie voelt

Maar niet alleen vakantie vieren, ik werk ook deze zomer. En dat voelt eigenlijk ook een beetje als vakantie want ik heb gewoon de leukste job. Het is zo fijn om mensen op weg te helpen naar de beste versie van zichzelf. Laten ontspannen met een deugddoende massage onder een nevel van heerlijke etherische oliën. Je huid weer in optimale conditie brengen met een zuiverende scrub en een voedende pakking. Je voetjes laten verwennen met een oliebadje, een detox scrub en een zalige massage. Of een verkwikkende natuurlijke gelaatsverzorging om je te laten stralen meer dan ooit. Rimpeltjes worden gewoon weggemasseerd en onzuiverheden weggevaagd. Een Japanse face lift massage zorgt ervoor dat je er 10 jaar jonger uitziet.

Ik geef je ook graag advies om je verzorgingsritueel thuis verder te zetten en de juiste natuurlijke producten te kiezen. Jij wil toch ook weten wat je smeert. En met trots kan ik je ook vertellen dat we sinds kort de nononsense producten van het Belgische RainPharma in huis hebben. RainPharma heeft fantastische zuivere producten die ook nog eens heerlijk ruiken en zo gezond zijn voor je. Het meest leuke aan dit merk is dat ze zo enthousiast zijn en ook verlangen dat hun verdeelpunten zich voortdurend bijscholen om jullie persoonlijk steeds professioneel te kunnen begeleiden. Dus ik zit regelmatig geboeid achter mijn laptop voor een online training. Heerlijk!

 

Van binnenuit werken aan de beste versie van jezelf

Als we het hebben over de beste versie van jezelf gaan we ook werken van binnenuit. En dan komen we bij de voeding en de orthomoleculaire supplementen. Met het RainPharma dieet werken we met pure onbewerkte voeding in combinatie met de glutenvrije eiwitshakes (de meest gezonde proteineshakes die er zijn op de markt) en de voedingssupplementen. Want ook al eet je een berg groenten en fruit, onze voeding is door bewerking en oa vervuiling zo arm geworden in voedingswaarde dat voedingssupplementen broodnodig zijn voor een gezond en sterk lichaam.

 

De Ibiza Vibes breng ik naar mijn praktijk

Maar we hadden het over vakantie. Ik heb me laten inspireren en kreeg toen het leuke idee om wat Ibiza vibes naar hier te brengen. Ibiza staat voor vrijheid, happiness, healthy hippe eettentjes, yoga… dat bracht me bij onze bohemian tent waar jij kan genieten van onze behandelingen. Helemaal in boho/ Ibiza style onder een heerlijke wolk van zomerse citrusgeuren en een zacht muziekje laat ik je wegdromen en waan je, je op het strand in Ibiza.

 

Massages Rotselaar

 

En omdat ik moeilijk iets kan weggooien kon ik fijn gaan snuisteren in mijn ‘India’ dozen.

India, 26 jaar geleden was ik er voor het eerst, met de rugzak en de Lonely Planet op avontuur. Van Kerala naar Rajastan met het openbaar vervoer. En van een yoga retraite in Zuid- India naar een lezing van de Dalai Lama in Dharamsala, het noorden. Een tussenstop rond de feestdagen in Goa waar ik een mooie gebedshoorn kocht bij een Tibetaanse familie en die heeft nu ook een plekje gekregen in onze boho tent. In India zijn er van die heerlijke hippiemarktjes waar je de meest kleurrijke stofjes en accessoires kan vinden. De ideale inspiratiebron voor onze bohemian behandelruimte in de tuin.

Ondertussen ben ik geen kleurrijk hippiemeisje meer, maar deze reizen waren wel een voedingsbron voor mijn massageopleidingen in binnen- en buitenland. Yoga gaf ik in de periode toen mijn praktijk in Antwerpen gevestigd was, ondertussen zijn we verder geëvalueerd naar een nieuw concept. En help ik je graag begeleiden naar de meest stralende en natuurlijke versie van jezelf. Ik help je ontspannen met een massage, help je bij het kiezen voor een puur en onbeperkt voedingspatroon met RainPharma en voedingssupplementen. We werken aan een glowy skin met onze natuurlijke gelaatsverzorgingen en de juiste producten voor je verzorgingsritueel thuis.

Het is zo jammer dat nog heel wat vrouwen onzeker zijn en zich helemaal niet lekker voelen in hun vel. Wij zorgen ervoor dat je je rug recht, je kin in de lucht steekt en fier en zwierig door het leven danst.

 

Kom jij deze zomer langs om vakantie te vieren in onze bohemian tent?

En de zomer wordt gegarandeerd spannend, want we hebben nog zoveel leuke acties in petto. Ik mag je nog niets vertellen maar ik kan je verzekeren dat het fantastisch gaat worden!

Volg me op FB en Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

 

Love her but leave her wild. 

Welkom!

Cindy

 

Note: Onze praktijk is enkel toegankelijk voor vrouwen.