Dat ik fan ben van Belgische en bovenal natuurlijke producten hoef ik je waarschijnlijk niet meer uit te leggen. De merken waarmee ik werk zijn puur waardoor ze niet enkel goed zijn voor je huid & gezondheid, maar ook voor het milieu. (Want dat is even belangrijk!)

Ik ben uiteraard niet de enige persoon die 100% in natuurlijk & Belgisch gelooft, Littlelouvain schrijft ook regelmatig over de leukste merken van eigen bodem. Daarom was zij de geschikte persoon om de merken waar ik zo graag mee werk eens grondig uit te testen.

Benieuwd wat zij ervan vindt? Dat lees je hier: www.littlelouvain.com/essential-by-cin
Ik kan je wel al verklappen dat de producten helemaal in de smaak vielen.

 

Weet wat je smeert

Wij vrouwen smeren vaak tientallen producten op ons gezicht, terwijl bepaalde van deze verzorgingsproducten vol zitten met chemicaliën. Allesbehalve gezond, daarom weet je best wat je smeert. Kies bewust voor producten en merken waarvan je de samenstelling kent, zodat je jouw huid op gezonde wijze kan beschermen en verzorgen.

Onze merken op een rijtje:

  1. Likami is natuurlijk en Belgisch. De producten zitten bomvol plantaardige ingrediënten die een grote dosis antioxidanten en andere essentiële stoffen bevatten. Echte superfoods voor je huid!
  2. Skin By Dings: een gloednieuw Belgisch merk van zonnebescherming die niet enkel je huid beschermt tegen de zon, maar ook anti-aging werkt. Nog een pluspunt: de zonneproducten zijn koraalvriendelijk!
  3. Nannic: een Belgisch familiebedrijf van de 3e generatie. Zij focussen op langdurige huidverbetering, ze voeren voortdurend wetenschappelijk onderzoek uit en daardoor komen innovatieve producten tot stand die echt werken.
  4. RainPharma (coming soon!): wat ben ik trots dat ik je dit nieuws kan meedelen. Binnenkort zijn de verzorgingsproducten en wasgels van het natuurlijke en Belgische merk RainPharma bij Essential by Cin verkrijgbaar. Dit past volledig binnen mijn natuurlijk concept, ik ben dan ook ontzettend enthousiast!  Binnenkort meer hierover…

 

Zin om de merken zelf eens te proberen? Al de producten zijn verkrijgbaar via mijn webshop: essentialbycin.be/webshop/

 

Cindy