Heb je zin om op tijd en stond te ontsnappen aan het ritme waarin je werkt en leeft? Wil je de maalstroom in je hoofd doen stoppen en helemaal ontspannen of gun jezelf graag regelmatig een verwennerij? Maak dan kennis met de verschillende behandelingen die je kan genieten.

Geniet van een deugddoende massage met etherische oliën voor een welverdiende diepe ontspanning of voor het verlichten van acute of chronische pijnen. Bij Essential. Massages. Health. Beauty werken we graag met pure zuivere producten en een combinatie van verschillende massagetechnieken uit de ayurveda, shiatsu/ Japanse drukpuntmassage volgens de oosterse filosofie en studie van de meridianen, diepe weefselmassage en triggerpoints. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, de keuze is aan jou…

Al onze massagebehandelingen zijn een evenwichtige combinatie van drukpuntmassage, meridianen, Shiatsu, technieken uit de Ayurveda massage en verschillende holistische benaderingen. Hiervoor is de gever opgeleid en gediplomeerd.

Massages