Ibiza vibes, maar dan in Rotselaar

Aangezien we met z’n allen dit jaar genieten van een staycation, verhuisde ik mijn beautysalon naar buiten. Ik bedacht een bohemian/Ibiza style ontspanningsmassage waardoor je helemaal tot rust komt. Hier kan je wegdromen en waan je je direct op het strand in Ibiza.

Deze week kwam Lise van Feeling langs voor een massage in onze bohemian tent. Dat is toch altijd wat spannend… Benieuwd wat zij ervan vond?

 

De totaalbeleving viel in de smaak

Lise verwoordt het zo mooi:

“Ik word meteen in vakantiesfeer gebracht en plof neer in een rotan zetel, voetjes in een tinnen kuip. Terwijl Cindy ze wast en masseert met RainPharma producten slaan we een aangename babbel. Ik vertel over hoe ik in deze topjob tuimelde, zij over haar jaren in Zuid-Spanje. Want nee, Cindy bedacht dit concept niet zomaar. “Ik woonde enkele jaren in een villa met zwembad in Frigiliana, met zicht op zee. Toen ik terug naar België kwam, wilde ik ook het vakantiegevoel mee naar hier nemen. Ik opende opnieuw een beautysalon (ze had ooit al ‘Puur Genot’ in het Antwerpse Zurenborg) en voorzie deze zomer, net als in Ibiza, massages in open lucht.”

Meer lezen? Dat kan hier: www.feeling.be/beauty/getest-ibiza-massage

 

Kom jij ook eens langs?

Zin om deze zomer ook te genieten van een massage en wat vakantiegevoel? Je afspraak maak je gemakkelijk online.
Je kan altijd rekenen op een warm onthaal!

– Cindy