natural-glow

Celebs en make up goeroes zweren erbij en wij ook! Het gebruik van minerale make up heeft vele voordelen en is uitermate geschikt vóór de gevoelige en de probleemhuid. Denk aan acne, rosacea en couperose. Minerale make up heeft van nature eigenschappen; het is waterresistent en heeft vaak een natuurlijke UV bescherming. Je merkt nauwelijks dat je make up draagt, je huid voelt zacht aan en het zorgt voor een optimale hydratatie van je huid. Kortom deze make up is vrij van chemische ingrediënten en is het ideale product voor iedere huid!

In de workshop Fabulous natural glow leer je jezelf opmaken op een natuurlijke manier, je tovert de beste versie van jezelf tevoorschijn. Je gaat zelf aan de slag, zo kan je alle producten voelen en technieken onder de knie krijgen. Geef je zelfvertrouwen een boost en en wordt de meest stralende versie van jezelf!

Tip: Een workshop wat me time met vriendinnen, je moeder, je dochter, collega’s… of als vrijgezellenfeestje, de bruid krijgt een extra verrassing!

* Data en locatie van onze workshop volgen

WorkshopsDetailsPrijs
Workshop
Inclusief: Hapje, drankje/goodiebag en 10% korting bij aankoop van minerale make-up
120 min.€45
Workshop privé sessie
Inclusief: Hapje, drankje/goodiebag en 10% korting bij aankoop van minerale make-up
90 min.€75
likami-logo-kleintj
skin-logo-wit-klein
rainpharma-logo