cleanbeauty

Wat is clean beauty? We weten vaak niet welke irriterende en belastende stoffen in veel verzorgende producten zitten die we onwetend op onze huid smeren. Ze zijn slecht voor onze huid en onze gezondheid. Samen testen we natuurlijke verzorgingsproducten zonder toegevoegde chemische stoffen en kiezen voor effectieve huidverbetering op een gezonde wijze. We kiezen voor ecologische luxe producten, clean, cruelty free met zijdezachte texturen, verfijnde geuren en effectiviteit. Tijdens deze workshop leer je ook een verfrissende/ verjongende gelaatsmassage die het zelfherstellende vermogen van de huid verbetert.

Incl. goodiebag, hapje/drankje en 10% korting op aankoop verzorgingsproducten

Tip: Een workshop, wat “me-time” met vriendinnen, collega’s of je dochter.

BehandelingDetailsPrijs
Workshop privé sessie90 min.€75,00
Workshop120 min.€45,00 p.p.

Deze puur deluxe anti aging gelaatsverzorging is het ultieme ontspanningsmoment. De Facial care kit bevat het hoogwaardige Likami 4stappen programma en bevat een reinigingsmelk, een facial toner, een facial essential serum en een facial intensive hydraterende creme. Met deze producten kan je thuis al meteen aan de slag. We bezorgen het pakket contactloos.

Boek je behandeling via mail, deze site, telefoon of whatsapp. en creër nu thuis al je eigen Spa!

Met deze behandeling steun je mijn praktijk die momenteel helaas noodgedwongen gesloten is en Likami, Made in Belgium with love.

Verder zou ik onder Skincare/ natuurlijke gelaatsverzorging ook nog de volgende tekst zetten, onder hetgene wat er nu al staat;

In onze behandelingen werken we met Likami; superfood for skin! Likami is een nieuwe generatie van biologische, botanische huidverzorgingsproducten, gebaseerd op natuurlijke technologieën, een revolutie in de traditionele benadering van huid-, haar-,lichaams- en gezichtsverzorging.

Likami is uiterst geschikt voor de gevoelige huid en wil een uitgebreid gamma bieden aan natuurlijke, biologische, luxueuze, verzorgingsproducten, gemaakt met de beste en meest pure grondstoffen van de natuur.

Likami kiest voor een pure samenstelling, maar ook heel bewust voor duidelijke etiketten en eerlijke recepten die gemaakt worden met veel deskundigheid, zorg en liefde. En Likami is Puur Belgisch.

likami-logo-kleintj
skin-logo-wit-klein
rainpharma-logo