image2

Wil jij ook afslanken met een efficiënt dieet begeleidt door een erkend voedingsconsulente? Of je nu 5 kilo wil verliezen of 35 kilo.

Het RainPharma dieet zorgt er niet alleen voor dat je snel een gezond gewicht bereikt, haar verdienste bestaat er vooral in jou daarna op gewicht te houden. Afvallen is vrij eenvoudig, maar slank blijven vergt een ander soort inspanning. Wie alleen denkt aan snel afvallen op korte termijn, zonder oude eetgewoonten onder de loep te willen nemen zal teleurgesteld thuiskomen van de rit.

Met het RainPharma dieet leer je stap voor stap de voordelen van een gezonde levensstijl inzien. Je zal een gezond gewicht bereiken maar ook vitaler en fitter in het leven staan.

Het RainPharma dieet bestaat uit darmvriendelijke eiwitshakes in combinatie met natuurlijke, eerlijke en volwaardige voeding. Aangevuld met kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen.

Tijdens het RainPharma dieet doorloop je 3 periodes;

  • de afslankperiode is een korte periode van maximaal 12 weken die je van je overgewicht moet verlossen. Een motiverende start op weg naar een gezonde levenswijze.
  • de verzilveringsperiode is een termijn van 9 weken waarin je op onder begeleiding op zoek gaat naar een gezond voedingspatroon dat bij je past.
  • de regel van 2 heeft als doel je nog 12 maanden te begeleiden. Het gewicht dat je op het einde van de verzilveringsperiode vastlegde, geldt hier als vertrekpunt. Zolang je dat niet meer dan 2 kilo overschrijdt in vetmassa, zit je op schema.

Het RainPharma dieet is geen klassiek proteïne- of crashdieet en werkt niet met dieetkoekjes of vervangmaaltijden. Bewustwording is een belangrijke spelregel en je leert een gezonde levensstijl aan.

De Balance Box bevat:

  • een infoboek, een werkboek, een persoonlijk dossier en een receptenboek.
  • een beknopte voedinsmiddelentabel en een doorverwijsbrief voor je arts.
  • 5 RainPharma Shakes voor ongeveer 3 tot 4 weken en een pot Fiber powder.
  • RainPharma shaker.
  • voedingssupplementen (10 doosjes)

De Balance box kost 475 euro inclusief de gratis begeleiding gedurende het hele traject, consultaties en weegmomenten.

Hoe pakken we dit nu aan?

We starten met een gratis intake gesprek waarin we je gaan uitleggen hoe de verschillende fasen van het dieet lopen voor een blijvend resultaat. Het gesprek kan ook telefonisch of met videocall verlopen.

Via de whatsapp groep, FB en Instagram blijven we je motiveren met extra tips en recepten en natuurlijk ook motiverende quotes. Voor de verdere begeleiding kan je kiezen of dit online verloopt of hier in de praktijk in Rotselaar.

Begin jij vandaag ook nog en gaan we samen voor de beste versie van jezelf?

Bestel je box vandaag nog in onze webshop of contacteer me.

likami-logo-kleintj
skin-logo-wit-klein
rainpharma-logo